Georgia Finance

Dec 27 2017

AVT Business School – Akkrediteret MBA Business School

#mba #in #ny


#

Learn from the best

MBA – Master of Business Administration

En Executive Master of Business Administration (MBA) fra AVT Business School tilbyder dig en lederuddannelse på højeste niveau. Vores MBA er akkrediteret, hvilket vil sige, at den er godkendt som en relevant uddannelse med et højt fagligt udbytte.

Hos AVT Business School flyver vi nogle af de bedste professorer ind fra hele verden til at undervise i vores lokaler på Sankt Annæ Plads. De kommer fra universiteter, der ligger i toppen af den globale MBA ranking blandt andre Insead, London Business School og Berkley. De vil hjælpe dig med deres omfattende viden til at opnå et nyt niveau som leder.

Vi tilrettelæger uddannelsen efter at give dig en masteruddannelse med et nutidigt perspektiv. Derfor har vi fag som New Technologies, Disruptive Innovation, Digital Marketing og Disruptive Thinking, der dygtiggør dig i de centrale forretningsdiscipliner og giver mulighed for personlig udvikling.

På AVT Business School er det muligt at tage uddannelsen i dit eget tempo. Du kan vælge at tage uddannelsen i en fleksibel tidsramme, et Fast Track-forløb eller den helt klassiske Two year MBA. Det er desuden muligt at tage en Certificate of Business Administration (CBA), der kan tages med fokus på Sustainable Leadership eller Strategic Leadership.

Learn from the Best

CBA April

Certificate in Business Administration in Sustainable Leadership

CBA in Sustainable Leadership er en kort lederuddannelse, der tager otte måneder at gennemføre. Undervisningen begynder i april. CBA er samtidig første del af AVT s MBA-uddannelse.

CBA September

Certificate in Business Administration in Strategic Leadership

CBA in Strategic Leadership er en kort lederuddannelse, der tager otte måneder at gennemføre. Undervisningen begynder i september. CBA er samtidig første del af AVT s MBA-uddannelse.

Fast-Track MBA

Fast-Track MBA er den hurtigste måde at få sin MBA. Undervisningen begynder i april, og uddannelsen tager 18 måneder.

Two-Year MBA

Two-Year MBA er den traditionelle udgave af MBA en. Undervisningen begynder i september, og uddannelsen tager 24 måneder.

Flexible MBA

Flexible MBA giver dig mulighed for selv at bestemme tempoet. Du kan begynde undervisningen i både april og september, og uddannelsen tager fra 36 måneder og opefter.

»Der er ingen tvivl om, at det er en stor udfordring at gennemføre en MBA
– men det er det hele værd«

Peter Axel Jensen

Head of Concepts and Distribution i TopdanmarkWritten by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *